Objavljena e-pub knjiga Unaprjeđenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj


S ponosom Vam predstavljamo prvu besplatnu e-knjigu Unaprjeđenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj u e-Pub formatu izašlu u izdanju Pravnog fakulteta u Rijeci u sklopu projekta Providentia Studiorum Iuris.

Besplatna, provjerena preuzimanja e-knjiga katkad je teško pronaći ako ne znate prava mjesta za odlazak, osobito ako tražite kvalitetnu pravnu literaturu za istraživanje i studiranje. Pritom ako ste strastveni čitatelj e-knjiga prije nego što ih preuzmete, neophodno je koristiti najkvalitetnije formate e-knjiga, od kojih je jedan od najboljih svakako e-Pub.

E-Pub, uz PDF, je format koji se najviše koristi na tržištu e-knjiga, koji Vam omogućuje čitanje e-knjiga na računalima, tabletima ili mobitelima i koji je prilagođen svim zaslonima bilo gdje i bilo kada.

Knjiga Unaprjeđenje kvalitete studiranja na pravnim fakultetima u Hrvatskoj  je uz e-Pub format, dostupna i u PDF formatu, a možete ju prelistati i u tiskanom obliku u Knjižnici PravRi.

E-knjiga je besplatno dostupna na mrežnim stranicama repozitorija PravRi, putem poveznica:

Preuzmi E-PUB: https://repository.pravri.uniri.hr/islandora/object/pravri%3A2070
Preuzmi PDF: https://repository.pravri.uniri.hr/islandora/object/pravri%3A2303 

Za čitanje e-Pub formata potrebna Vam je zasebna aplikacija (npr. za Windows – Free Ebook reader).

Više o drugim izdanjima publikacija izašlih u sklopu projekta posjetite mrežne stranice projekta Providentia Studiorum Iuris: https://providentia-iuris.eu/publikacije/

Zaronite u svijet e-knjiga i ugodno čitanje i učenje…